SITI SYAZWANI ZAINUDDIN PUNYA BLOG

Followers

Monday, May 2, 2011

mencari background yang sesuai..

HELLOOOO...

dok tengah pening untuk mencari background yang agak sesuai dengan bolg saya yang agak x seberapa ni..

boleh tak korang bagi sedikit idea untuk saya mecantikkan belog yang kureng nak cantik ni..
heheheee...
biasa la..baru menjinak-jinakkan diri dengan dunia blog ni...

si gadis april ni nak sangat-sangat mengucapkan terima kasih buat orang yang telah menghasilkan header buat waniey si gadis april ni.. 
:)
thanks to 
kerana telah menghasilkan header untuk waniey si gadis april ni...
mesti beliau penat melayan karenah si gadis  april ni..
tanya nak leytak ayat apa pun tak tahu..heheheee..jangan marah yee...

dalam tak tahu...cikgu telah menghasilkan hearder yang cantik untuk si gadis april..
header ni sebenarnya dah lama siap diletakkan dalam blog ni...
tapi baru sekarang je de masa nak say thanks kat cikgu..
harap lepas ni kalau de ape-ape lagi leh la cikgu tolong ye..

banyak la yang si gadis april ni pelajari untuk meningkatkan algi belog beliau..
rupa-rupanya banyak lagi ye blogger yang banyak menunjuk ajar cara untuk memperbaiki belog ni..
alhamdulillah..de yang berjaya dilakukan..de jugak yang kureng berjaya dilakukan..
 sebagai contoh belog yang si gadis april ni ikut ialah 
belog adik ni yang comey lagi cute..
ni lah belog nya..
lyssa
 nak diikutkan banyak lagi la belog yang dah si gadis april ni terjah..
hehehee..
dalam sibuk bekerja pun sempat lagi terjah belog orang taw..

soooo..
kepada sesiapa yang ingin menunjuk ajar kepada si gadis april ni..sila lah..
jangan malu jangan segan..
belog si gadis april ni sentiasa terbuka untuk korang menunjuk ajar...
segala tunjur ajar anda amatlah dihargai...

THANK YOU VERY MUCH YOU GUYS...
----------------------------








Lovely From ,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...