SITI SYAZWANI ZAINUDDIN PUNYA BLOG

Followers

Monday, April 11, 2011

banana cupcake

ASSALAMUALAIKUM...

seronok petang kelmarin boleh buat banana cupcake...
saja nak menghabiskan pisang yang ada kat rumah tu...
lagipun seronok la buat kek..
saya paling suka buat kek...belajar dari my mak la...
dia pun pandai buat kek...
kalau nak buat kek cari buku resepi my mak la..dia banyak resepi..pastu resepi ala-ala tradisional gitu..
ehehheeee....
ni saya nak share dengan korang la rupa "BANANA CUPCAKE"
-
-
-
-
-

ini lah rupa sebelum dibako....


ni pulak time dok tengah bako dalam areven


selepas beberapa minit dibako ini rupanya banana cupcake saya...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



amacam nampak sedap x....yummmy...... ;)

thanks to my mak la..dia yang ajarkan kek ni..
yang special nya pasal kek ni ialah dia x menggunakan butter..tapi menggunakan minyak...
teramat lah senang...sekejap ja buat kek ni...
semua dh siap..leh la bawak pi office..member kat ofis yang sememang nya mereka suka makan..
nak masak cheq x reti..kalau buat kek or kuih or anything else boleh la..
kalau masak soryyyyyyy.... 

 :)









4 comments:

  1. wahhhh sedap nya kak wani........ rindu kek kak wani lor.. hehehe :P

    ReplyDelete
  2. rindu ker...hampa suma dok kat site xleh la nk merasa kek k.wani..heheheee...
    time rajin leh la buat...kalau dh malas tu..apa pun xmau bt..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...