SITI SYAZWANI ZAINUDDIN PUNYA BLOG

Followers

Tuesday, March 22, 2011

aduhai..busy..busy...busy...and...ZzzzZzzz..........!!

sawadikap...



minggu ni ialah minggu yang paling busy buat aku...semua nak kena settle sorang-sorang...
eeeerrrrmmmm...!!!
mana la kena isi borang la..mana nak kena buat payment kat orang la...sampai nak bukak blog pun xsempat..huhuhuuuu....sibuk mengalahkan perdana menteri la katakan...hahahaaaa...tapi pm punya kerja lagi la payah kan...
semua kerja mesti disettlekan dalam minggu ni gak...punyalah bz sampai breakfast pun xdan nak makan...
terus makan lunch ja...so kalau digabungkan breakfast dengan lunch jadilah BRUNCH...hahahaaa...
tulah satu ayat yang direka oleh rakan-rakan ofisku yang berada di bawah ofisku..maklumlah ofis ada 2 aku dok atas depa dok bawah....kalau boring tahap gila..aku mesti turun bawah..dok kacau depa..hahhaaaa...

aduhai..kerja-kerja.....

tq mr. g

so...that's all for today...
continue my work.


2 comments:

  1. hoho. sian kak wani... ngee
    ptot la dok trun bwh ja la ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hoho...mmg pun dok ataih bnyk keja..klu trun bawah keja xdak..tgk makcik2 tu ja yg buat keja..hahahaaa....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...