SITI SYAZWANI ZAINUDDIN PUNYA BLOG

Followers

Tuesday, March 29, 2011

sakit hati sungguh laaa...!!

ASSALAMUALAIKUM.....

apa yang buat saya sakit hati sangat....
nak taw dak..??
begini ceritanya.........
pada suatu petang yang menunggu hujan yang bakal turun...
punya baik kita dok bawak keta...
mai lah sebijik kereta ni...kalau tak silap maybe HILUX....
taw la dia tu nak laju..tapi berpada la bawak keta time selekoh...
nasib baik x selisih dengan dia...sakit hati gila masa tu...nasib time tu perasan dia dok dekat ngn kita...
taw la dia tu laju..tapi kena gak tengok kiri kanan...
pemandu yang x perihatin dengan orang  len macam tu la..
ikut dan dia ja...

gila..gila...dan gila....

dok ingat ja no keta dia..

PHS 747

...benggong punya keta....dah la sekarang ni tiap-tiap petang dok hujan..nasib masa tu x hujan...
kalau kena la time tu xtaw la nak kata apa...

tolong la hormat kepada driver-driver yang len sama 
okeyyyyyyyy..!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...